Monday, 4 November 2013

SALAM MAAF HIRJAH

Assalamualaikum wbt semua.. lama sudah tidak MENGUPDATE BLOG ini.. tapi tidak mengapa.. itu tidak menghalangku untuk MENYAMBUNG KEMBALI MENULIS NUKILAN untuk anda semua terutamanya untuk diri juga..
 
APA KHABAR ANDA SEMUA?? SIHAT?? ALHAMDULILLAH.. JAGALAH KESIHATAN anda semua ok.. kalau TAK SIHAT jangan RISAU.. SEBAB APA?? ALLAH SWT SENTIASA MENGINGATI KITA dan MENYAYANGI DIRI KITA.. ALHAMDULILLAH :')
 
DIKESEMPATAN ini.. saya ingin MENGUCAPKAN SALAM MAAF HIJRAH kepada SELURUH UMAT ISLAM.. SEMOGA MAAL HIJRAH kali ini bawa satu SIGNIFIKASI HEBAT BUAT DIRI SAYA KHASNYA.. BANYAK yang perlu DIUBAH dan DIPERBAIKI, DIRI INI SERBA SERBI KEKURANGAN.. Seperti biasalah AZAM setiap kali HADIRNYA MAAL HIJRAH bergantung ATAS NIAT NAWAITU ANDA MASING-MASING.. SEMOGA DAPAT MENCAPAI MATLAMAT yang DIINGINKAN dan LEBIH BAIK daripada YANG SEBELUMNYA insyaALLAH AAMIIN.. 
 
 
 
 
AZAM MAAL HIJRAH saya TAHUN ini INGIN MENJADI MUSLIM yang LEBIH BAIK, MENJADI ANAK yang LEBIH SOLEH kepada KEDUA MA ABAH saya daripada SEBELUM ini, dan MENGHAFAL AYAT-AYAT SUCI AL-QURAN insyaALLAH AAMIIN.. NIATKAN SEMUANYA kerana ALLAH SWT.. DOAKAN saya KAWAN2 SEMUA.. SAYA MEMERLUKAN DOA daripada ANDA SEMUA :') 
 
Kalau NAK DIIKUTKAN BANYAK LAGI AZAM lain.. tetapi kalau DISENARAIKAN SEMUA pasti PENING SEMUA ANDA SEMUA MEMBACA HEHE.. Tapi YANG PALING PENTING dan UTAMA.. SEMPENA HIJRAH ini DOA BANYAK2 untuk MENJADI HAMBA ALLAH SWT LEBIH BAIK daripada SEBELUMNYA.. ALLAH SWT SENTIASA ADA dengan kita.. 24JAM BERSAMA2X kita.. SETIAP MASA KITA BOLEH BERINTERAKSI denganNYA ALHAMDULILLAH SENANTIASA BERISTIQAMAH.. Cuma kita sahaja JADIKANNYA SUSAH.. NAK atau TAK NAK sahaja untuk BERUBAH.. HATI (NAWAITU) kita yang MENETAPKANNYA.. FIKIR2KANLAH BERSAMA.. Hurmm lupa nak TAMBAH AZAM lagi satu.. apa itu? perlu SENYUM.. SENYUM SENANTIASA dan SENYUM apabila MEMANDANG ORANG LAIN insyaALLAH AAMIIN :')
 
DIKESEMPATAN ini juga SAYA dengan SERENDAH-RENDAHNYA HATI ingin MEMOHON MAAF kepada anda semua SAHABAT-SAHABAT SEISLAM saya mahupun BUKAN ISLAM.. Jika selama KITA BERKENALAN, BERBORAK BERSAMA, BERKONGSI MASALAH BERSAMA dan SEMUALAH.. MAAF ANDAI KATA ADA KERTELANJURAN KATA, MENGGURIS HATI ANDA SEMUA, TERPUKUL ANDA, TERSALAH AMBIL BARANG ANDA, HALALKAN MAKAN MINUM dan SEMUALAH SALAH SILAP.. MAAF DARI HUJUNG RAMBUT HINGGA HUJUNG KAKI.. SAYA CUMA INSAN BIASA YANG LEKA dan SELALU MELAKUKAN KESILAPAN dan KESALAHAN.. MAAFKAN SAYA TIDAK SEMPURNA ini HURMM :'(
 
SALAM'ALAIK SEMUA HURMMM :'(

No comments:

Post a Comment