Monday, 4 November 2013

MY HOBBY IS COOKING!!

Assalamualaikum wbt semua.. ALHAMDULILLAH masih DIBERI KESEMPATAN dan NYAWA untuk MENERUSKAN PERJUANGAN SEBAGAI HAMBA ALLAH SWT di MUKA BUMI ALLAH SWT ini.. ALHAMDULILLAH SYUKUR kepadaNYA AAMIIN :')
 
HARI ni nak BERKONGSI dengan ANDA SEMUA tentang AKTIVITI HARIAN saya di RUMAH SELAMA CUTI SEM 3 ini.. MAKLUMLAH DUDUK RUMAH aja JADI ORANG GAJI hehe.. BIASALAH dah LEKAT dekat RUMAH seperti BIASA MENGGEMUKKAN BADAN.. tapi TAK GEMUK-GEMUK pun heee..
 
SEJAK KEBELAKANGAN ini saya suka SANGAT MEMASAK.. dah JADI MACAM HOBBY dan AKTIVITI HARIAN saya di RUMAH.. Nampak DAPUR aja.. BUKA PETI AIS.. tengok BAHAN APA YANG ADA.. FIKIR NAK MASAK APA.. SERONOK tau MEMASAK ni SEBENARNYA.. SELALUNYA kita DENGAR " ALARHH KEJE MEMASAK NI KERJA WANITA SAHAJA".. BETUL TAK SAYA CAKAP ni??? BETUL KAN??? hehe.. SEMUA itu SALAH SEBENARNYA.. LELAKI pun BOLEH MEMASAK.. NANTI SENANG la untuk MASA DEPAN.. FAHAM kan MAKSUD saya ni?? =)
 
ni antara MASAKAN saya.. NAMA MAKANAN INI SEMUANYA BERTEMAKAN "MASAKAN VERSI ORANG BUJANG" hehe.. yela BELUM BERKAHWIN lagi.. DAH BERKAHWIN SAMA2LAH MEMASAK dengan PASANGAN ANDA.. TAK SWEET gitu?? hehe insyaALLAH AAMIIN.. CAKAP ni BUKAN GATAL nak KAHWIN tetapi untuk PERINGATAN BERSAMA =)
 
 
 
 
 
 
 
 
INILAH GAMBAR2 HASIL MASAKAN SAYA ALHAMDULILLAH =) BERANGAN JADI MASTER CHEF SEKEJAB HEHE ^^
 
Itu sahaja nak BERKONGSI dengan ANDA SEMUA HARI ini.. SEMOGA HARI INI LEBIH BAIK DARI HARI YANG SEBELUMNYA AAMIIN insyaALLAH =)
 
SALAM'ALAIK SEMUA..
 
 
 

 

No comments:

Post a Comment